Winnaar Trends Gazellen Transport & Logisticsgrote bedrijven voor tweede keer in drie jaar

Op 22-09 reikten transportmedia, easyfairs en Trands TOP de Gazellen Transport & Logistics 2015 uit aan de snelstgroeiende bedrijven uit de sector. In de categorie grote ondernemingen kwam Distrilog Group als winnaar uit de bus. De uitreiking werd gebaseerd op de gerealiseerde groei tussen 2009 en 2013.  Het is de tweede keer in drie jaar dat Distrilog deze eer toekomt. 

Bryan Beutels, Sales Director "Het ontvangen van deze award is een pluim op de hoed van al onze medewerkers die ons de kans geven om onze groeistrategie aan te houden.  Een gezonde mix tussen organische groei en strategische overnames hebben ons tot op dit punt gebracht. Hoewel de logistieke sector niet altijd positief in het nieuws komt, blijven wij optimistisch. De tendens om de productie te optimaliseren en de complexiteit bij de logistieke dienstverlener te leggen biedt mogelijkheden. Onze kracht ligt voornamelijk in het wegnemen van complexiteit door de combinatie van al onze diensten: logistiek, value added services en fijnmazige distributie. We zijn trots op wat we reeds  verwezenlijkt hebben maar staan hier bewust niet te lang bij stil aangezien wij blijven inzetten op groei.  Zo verhuisden we dit jaar naar ons nieuw hoofdkantoor langs de A12 en werd zowel vloot als warehousecapaciteit uitgebreid om onze ambitie kracht bij te zetten. Ook in 2016 openen we al zeker één additionele site van 25.000 m² en zijn we druk in de weer om onze structuur verder uit te bouwen om verdere groei te kunnen realiseren.”

De impact van onze groei op uw supply chain? Om dit te bespreken kan u contact opnemen met Bryan Beutels: bryan.beutels@distrilog.be of +32 3 860 00 88 
 

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+32 (0)3 897 19 90

Wij staan klaar
om u te helpen