• Home -
  • Nieuws -
  • Op weg naar de 1000km voor Kom op tegen Kanker

Op weg naar de 1000km voor Kom op tegen Kanker

19-04-2023

Tijdens het Hemelvaartweekend van 18 tot 21 mei 2023 neemt het management van Distrilog Group deel aan de 1000km voor Kom op tegen Kanker. We houden u graag op de hoogte van de voorbereidingen!

Untitled design 1

Een eerste gezamenlijke training

Op een zaterdagochtend eind maart ging een delegatie van onze fietsploeg op gezamenlijke training!

Vertrekplaats? Onze site te Aarschot. Daar gingen ze rond 10u00 van start voor een tocht van 60 kilometer. In Werchter werd er een tussenstop voorzien, daarna doken ze de heuvelzone in om rond 13u00 terug te arriveren in Aarschot.

Het werd jammer genoeg een regenachtige training, maar wel één die onze fietsers meteen op de proef stelde. De sfeer? Die zat wel meteen goed!

Een tweede gezamenlijke trainingsrit staat alvast ingepland voor een zaterdagochtend begin mei. Als uitvalsbasis werd er deze keer gekozen voor onze site te Evergem (Gent).

Fotos KOTK 1

Parcours 1000km voor Kom op tegen Kanker 2023

Benieuwd naar de parcours en middagsteden die onze fietsers zullen aandoen op donderdag 18, vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 mei?

Je ontdekt alle informatie via https://www.de1000km.be/parcou...

Nieuwsgierig naar wie welke rit voor zijn rekening neemt? Dat houden we nog even geheim! Houd onze kanalen in het oog voor meer informatie.

Kom jij ook supporteren?

Copy of Untitled Design

Geldinzameling t.v.v. Kom op tegen Kanker

Deze sportieve uitdaging staat volledig in het teken van het goede doel. Zo moeten onze fietsers een startbedrag van 5.500 euro inzamelen ten voordele van Kom op tegen Kanker.

Het ingezamelde geld zal gebruikt worden voor onderzoek, zorgprojecten, informatie, preventie en beleidsbeïnvloeding in de strijd tegen kanker.

Om de inzameling te ondersteunen organiseerde het Distrilog Feestcomité een verkoop van snoepgoed en paaseitjes. Deze verkoop leverde meer dan 1.600 euro op!

Hartelijk bedankt aan alle zoetekauwen om een steentje bij te dragen!

Wilt u onze fietsploeg ook graag aanmoedigen?

Doe een gift – groot of klein – en zorg er mee voor dat ze het startersbedrag van 5.500 euro voor hun deelname tijdig bij elkaar krijgen.

Een gift storten kan eenvoudig op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" en de negencijferige code van ons team: 170253715.

Of klik hier en je wordt rechtstreeks doorverwezen naar de Distrilog-teampagina.

Dankjewel voor je steun en aanmoedigingen!

Bedankt aan Primagaz en Bahlsen voor hun gulle bijdrage aan deze sportieve uitdaging voor het goede doel!

Banner artikel KOTK

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons