Jobdag Chauffeurs zaterdag 14 oktober 2023

27-09-2023

Is de transportwereld iets voor jou? Heb je zin in een uitdaging als C- of CE-chauffeur? En wil je dan ook deel uitmaken van een van de snelst groeiende transportbedrijven in België? Dan ben je hier op het juiste adres!

Op zaterdag 14 oktober organiseert Distrilog Group een jobdag voor C en CE chauffeurs. Van 9u tot 13u zullen diverse medewerkers van Distrilog klaarstaan om jou te ontvangen en met jou het gehele sollicitatieproces te doorlopen: van infosessies tot rijtesten en van intakegesprekken tot (eventueel) een vast contract als je buitengaat!

Wat kunnen we jou nu exact bieden?

Een fijne job in een dynamische, servicegerichte werkomgeving, waar initiatief en eigen inbreng worden gewaardeerd. Je maakt deel uit van een organisatie die voortdurend streeft naar verbetering, en waar de ziel van het familiebedrijf zich weerspiegelt in het teamgevoel en de interactie tussen alle collega’s.

Naast jouw loon ontvang je extralegale voordelen, begeleiding van een peter of meter en een uitgewerkt onboarding programma. Zo zit je zeer snel aan het stuur van jouw nieuwe uitdaging!

Meer info nodig? Schrijf je in via onderstaande link voor onze jobdag op zaterdagvoormiddag 14 oktober, waarbij je alle stadia van het sollicitatieproces in 1 keer kan doorlopen!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc2kXJ9q-FxYAFBwj_gk65divG0bp_Y9XhZG1g0anIB28KNvA/viewform?usp=sf_link

Tot dan!

Distrilog 27

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons