• Home -
  • Nieuws -
  • Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2022

Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2022

22-12-2022

Na een succesvolle eerste editie in 2021 nam Distrilog Group op donderdag 8 december 2022 opnieuw deel aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur, een initiatief van Febetra!

IMG 20221208 085905 1 1

Distrilog Group was opnieuw paraat om alle vrachtwagenchauffeurs extra in de watten te leggen, en dat deden we – net zoals vorig jaar – met een zoete lekkernij. Niet alleen onze eigen en externe chauffeurs, maar ook alle magazijnmedewerkers en bedienden, werden getrakteerd op een lekkere lolly. Een fijne attentie die geapprecieerd werd op deze hoogdag voor de transportsector.

Geniet mee van enkele sfeerbeelden!

#DVC2022

Copy of Distrilog kaart 2023
Collage DVC2022
NL

Onze winactie op Facebook was een groot succes! Heel wat collega’s deden een gok naar het aantal lolly’s in de bokaal. Chauffeur Roger en zijn vrouw Caroline kwamen als winnaars uit de bus met een gok van 205 lolly’s! Het effectieve aantal? 201!

Foto Febetra Triton c Philippe Degraef

Philippe Degraef, General Manager bij Febetra, bracht ’s ochtend alvast een bezoek aan de chauffeurs op onze site "Triton" in Business Park De Hulst in Willebroek:

AVS Nieuws bracht een bezoekje aan onze collega's in Evergem, Gent! Ook namen ze plaats op de passagiersstoel bij chauffeur Philippe!

TV Oost ging dan weer mee op ronde met chauffeur Gunther! Ontdek hier hoe dat ging: https://www.tvoost.be/nieuws/dag-van-de-vrachtwagenchauffeur-slechts-een-op-de-vijf-truckers-voelt-zich-gewaardeerd-147077

Distrilog Group nam in aanloop naar Dag van de Vrachtwagenchauffeur reeds deel aan de promotiecampagne van Febetra en Transportmedia. Zo werd onze actie enkele weken geleden reeds aangekondigd door Transport Manager, Michel Beyens:

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons