• Home -
  • Nieuws -
  • Distrilog Group fietst voor het goede doel

Distrilog Group fietst voor het goede doel

08-03-2023

Tijdens het Hemelvaartweekend van 18 tot 21 mei 2023 organiseert Kom op tegen Kanker een nieuwe editie van de 1000km. Het concept? Gedurende vier dagen iedere dag in peloton een lus van 250 kilometer fietsen van én naar gaststad Mechelen. En dat doen de deelnemers niet zomaar! Met deze actie wordt geld ingezameld voor onderzoek, zorgprojecten, informatie, preventie en beleidsbeïnvloeding in de strijd tegen kanker.

Kotk 1000km 2023 teams social 1200x1200 srgb

CEO Philip Salaerts, Commercial Director Marc Keymeulen, Site Managers Korneel Dhuys, Ruben Drijkoningen en Dagmar Callebert, Assistant Site Managers Michaël Croughs en Brent Van De Weyer, Business Development Managers Lieven Roose en Robert-Jan Van Spaendonck, HR Director Kurt De Ridder en Management Trainee Jo-Nathan Stuart engageren zich om mee te trainen voor dit unieke fietsevenement.

Wilt u hen graag aanmoedigen? Doe een gift – groot of klein – en zorg er mee voor dat ze het startersbedrag van 5.500 euro voor hun deelname tijdig bij elkaar krijgen.

Een gift storten kan eenvoudig op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" en de negencijferige code van ons team: 170253715.

Of klik hier en je wordt rechtstreeks doorverwezen naar de Distrilog-teampagina.

Dankjewel voor je steun en aanmoedigingen!

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons