• Home -
  • Nieuws -
  • Distrilog loopt 100 kilometer ten voordele van Kom op tegen Kanker

Distrilog loopt 100 kilometer ten voordele van Kom op tegen Kanker

10-04-2024

Op zondag 17 maart om 10 uur stonden vier dappere lopers van Distrilog aan de startlijn voor het evenement '100 kilometer voor Kom op tegen Kanker'. Het was een dag vol moed, doorzettingsvermogen en solidariteit, waarbij Christophe, Benjamin, Brent en Ivo zich volledig hebben ingezet voor dit nobele doel.

KOTK 9

De weergoden waren de lopers gunstig gezind, wat bijdroeg aan de algehele sfeer van het evenement. Met slechts enkele wolkjes en een aangename temperatuur konden onze deelnemers zich volledig concentreren op hun uitdagende missie.

Gedurende een totale tijd van 4 uur legden Christophe, Benjamin, Brent & Ivo gezamenlijk een indrukwekkende afstand van 100 kilometer af. Met elke stap brachten ze niet alleen zichzelf dichter bij de finish, maar ook hoop en steun aan degenen die getroffen zijn door kanker.

KOTK 52

Bij Distrilog zijn we trots op onze medewerkers die zich belangeloos inzetten voor het welzijn van anderen. Het is inspirerend om te zien hoe onze teamleden zich verenigen voor een goed doel en laten zien dat samenwerking en vastberadenheid echte verandering kan teweegbrengen.

We willen Christophe, Benjamin, Brent & Ivo van harte feliciteren met hun prestatie en bedanken voor hun inzet. Hun deelname aan '100 kilometer voor Kom op tegen Kanker' illustreert de kernwaarden van Distrilog en versterkt ons engagement om bij te dragen aan een betere wereld. Verder willen we ook onze Hoofdsponsor Toyota Material Handling en de Distrilog-supporters bedanken voor respectievelijk hun steun en hun talrijke aanwezigheid. Ook zij maakten een wezenlijk verschil voor de lopers!

KOTK 27

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons