Distrilog Academy

De Distrilog Academy is ons instrument waarmee we onze medewerkers de kans geven om door te groeien naargelang hun eigen wensen en noden, dit maakt deel uit van een duurzame samenwerking.

021021 DISTRILOG ACADEMY LOGO

Waarom Distrilog Academy?

Met de Distrilog Academy bieden we onze werknemers interne opleidingen aan, naargelang hun eigen wensen en noden. Deze opleidingen worden integraal gefinancierd door Distrilog Group. We geloven erin dat we op deze manier bijdragen aan duurzame relaties met onze werknemers en we investeren in onze langetermijnvisie.

Kwaliteit vraagt opleiding en begeleiding, ook voor mensen met ervaring. Nieuwe chauffeurs worden bij Distrilog Group steeds begeleid door een peter. Die peterchauffeur evalueert rijvaardigheid en motivatie en schaaft waar nodig de basiskennis bij. Distrilog Group stelt hoge eisen, maar onze chauffeurs staan er nooit alleen voor.

Naast de opleiding voor B-chauffeurs om een rijbewijs C behalen en C-chauffeurs om een rijbewijs CE te behalen, bieden we onze magazijnmedewerkers ook een uitgebreid onthaal en opleiding rollend materieel. Bovendien krijgen zij ook de kans om een opleiding tot reach- of heftruckchauffeur te volgen. Daarnaast behoort ook een management traineeship voor young potentials tot de mogelijkheden.

Distrilog 54

Werken bij Distrilog?

Wil jij graag chauffeur, magazijnmedewerker, logistiek of transport bediende worden? Binnen Distrilog Group zijn we steeds op zoek naar gedreven medewerkers! Neem gerust een kijkje tussen onze vacatures.

Vragen over
onze opleidingen?

Hebt u vragen of wilt u een samenwerking met ons aangaan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande link! Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Contacteer ons