• Home -
  • Distrilog Transport Academy

Distrilog Transport Academy

Van een B- naar een C-rijbewijs of van C naar CE? Dat kan via onze Transport Academy.

021021 TRANSPORT ACADEMY LOGO

Het aantrekken en behouden van kwalitatieve chauffeurs C/CE is een hele uitdaging. Via Distrilog Transport Academy willen wij een extra instroomkanaal creëren om personen met een rijbewijs B op te leiden tot chauffeur C. Distrilog zorgt voor de opleiding en coaching van de kandidaten en laat hen ervaring opdoen op de weg, met de klanten en het werktempo. Door de organisatie van praktische interne opleidingen dragen we bij aan onze langetermijnvisie. Concreet geven we magazijniers de kans om hun rijbewijs C te behalen en C-chauffeurs op hun beurt om een rijbewijs CE te bekomen.

De opleidingen worden ondersteund door verschillende peterchauffeurs die de kandidaat-chauffeurs bijstaan tijdens vijf opleidingsdagen, twee coaches die zorgen voor opvolging, bijsturing en evaluatie en een algemene coördinator. Om het plaatje compleet te maken wordt dit alles integraal gefinancierd door Distrilog Group.

Chauffeur

Werken bij Distrilog?
Bekijk hier onze vacatures

Distrilog 98

Werken bij Distrilog

Wil jij graag chauffeur, magazijnmedewerker, logistiek of transport bediende worden? Binnen Distrilog Group zijn we steeds op zoek naar gedreven medewerkers! Neem gerust een kijkje tussen onze vacatures.

Bekijk alle vacatures