• Home -
  • Management traineeship

Management traineeship

Misschien word jij wel onze volgende management trainee?

Stel je hier met CV en motivatiebrief kandidaat als Management Trainee!

Een traineeship bij Distrilog Group heeft als doel om hooggeschoolden of pas afgestudeerde universitairen de kans te bieden om de arbeidsmarkt te verkennen. Het einddoel is dat de trainee na afloop een goed beeld heeft van de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf en doorstroomt naar een mooie functie binnen de organisatie die in lijn ligt met zijn of haar ambities, vaardigheden en interesses.

Ons traineeship is uniek en beperkt in aantal. Deze aanpak maakt het mogelijk om een optimale begeleiding en ondersteuning te garanderen, ruimte voor eigen initiatief te creëren en voldoende diversiteit in opdrachten te waarborgen. Hoewel er een kader is gedefinieerd, staat Distrilog Group open voor eigen input van de trainees voor de invulling van de opdrachten. Door af te stappen van vooraf vastgestelde carrièrepaden kunnen we veel vrijheid en zelfstandigheid bieden.

Als trainee kan je verschillende trajecten gaande van 6 tot 12 maanden afleggen. De trajecten doorloop je op verschillende sites verdeeld over verscheidene locaties: Willebroek, Londerzeel, Vilvoorde, Olen en Gent. Alle trainees starten op onze site in Breendonk waar ze gedurende een zestal weken de handen uit de mouwen steken en meedraaien in het magazijn. Vervolgens start de trainee op in één van de vier volgende trajecten: Supply Chain, Transport, Sales of HR.

Wat bieden wij?

  • een betaalde leerschool die je meeneemt achter de schermen van een groot Belgisch logistiek en transport bedrijf;
  • de kans om in te stappen in een uitdagend en boeiend traject waarin je de vrijheid krijgt “to define the road to your career”;
  • bijdragen aan de groei van een organisatie waar duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan;
  • persoonlijke begeleiding en aandacht;
  • uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Benieuwd naar de ervaringen van Management Trainee Jo-Nathan? Die lees je hier!

Interesse in dit traject?

Stel je kandidaat via traineeship@distrilog.be (t.a.v. Els Velghe), samen met je CV en motivatiebrief.

Enkele trainees aan het woord

Voorkeur 20221202 112115

Jo-Nathan Stuart

Traineeship Supply Chain, 2022-2023


“Ik ben warm onthaald door de collega’s en de sfeer binnen het bedrijf zit heel goed. Mijn opleiding is gevarieerd, ik krijg voldoende uitdagingen en verantwoordelijkheden aangereikt, maar kan tegelijkertijd ook rekenen op de nodige begeleiding. Mijn opleiding bestaat eruit om idealiter na anderhalf à twee jaar door te groeien naar assistent site manager. Ik wil me dan ook verder blijven inzetten om meer inzichten te verwerven in de logistieke processen van Distrilog Group en hoop succesvol verder te kunnen groeien in mijn toekomstige functie als leidinggevende.”

IMG 20220823 130326 2 1

Jens Meskens

Traineeship Supply Chain, 2022-2023


“Voor aanvang van mijn traineeship maakte ik al enkele jaren deel uit van de Distrilog-familie. Zo ging ik in 2015 als student aan de slag in de orderpicking bij e-commerce. Mijn studie logistiek management combineerde ik vervolgens met de nachtshift op vrijdag en na verloop van tijd groeide ik door naar teamleader op zaterdag. Sinds juli 2022 ben ik aan de slag als trainee en in deze functie leg ik me voornamelijk toe op location management en optimalisatie. Wat me vooral aanspreekt bij Distrilog is de gemoedelijke sfeer onder collega’s en de variatie in het takenpakket!”

IMG 20210212 150539 22

Julie Dierckx

Traineeship Transport, 2020-2021
Transportcoördinator


“Toen ik van de schoolbanken kwam had ik nog geen concreet idee van wat ik wou doen, en dus ging ik op zoek naar een traineeship binnen de wereld van transport en logistiek. Het grote voordeel? Ik ben niet gebonden aan één vaste taak, maar heb de kans om overal mee te kijken en krijg zo een globaal overzicht van de werking en verschillende activiteiten binnen Distrilog Group!”

Traineeship Ruben

Ruben Van Assche

Traineeship Supply Chain, 2015-2016
Sitemanager Londerzeel (W2)/Opleiding Business Analist


“Met een aantal familieleden werkzaam in de wereld van logistiek, kreeg ik de microbe al van jongs af aan te pakken. Na het behalen van mijn diploma Handelsingenieur wou ik dan ook graag praktische ervaring opdoen op de werkvloer. Distrilog Group bleek hiervoor ideaal vanwege de vele mogelijkheden, familiale structuur en korte communicatielijnen.”