• Home -
  • Distrilog Logistics Academy

Distrilog Logistics Academy

Opleiding rollend materieel voor al onze magazijnmedewerkers via onze Logistics Academy.

021021 LOGISTICS ACADEMY LOGO

Een goed onthaal en opleiding in het gebruik en de gevaren van rollend materieel is van groot belang. Binnen onze Logistics Academy krijgen onze werknemers eerst en vooral een theoretische opleiding rond het werken met een stapelaar, transpallet en picking kar. Vervolgens zetten we deze kennis om in de praktijk in het daarvoor ingerichte magazijn. De opleidingen worden gegeven worden door onze eigen trainers, medewerkers die het ‘train de trainer’-programma succesvol hebben doorlopen en reeds jarenlange ervaring op zak hebben.

Medewerkers die nood hebben aan een heropfrissing of geïnteresseerd zijn in een opleiding tot reach- of heftruckchauffeur verwelkomen wij ook graag in onze Logistics Academy. Alle opleidingen worden integraal gefinancierd door Distrilog Group.

Voor nieuwe medewerkers voorzien we daarnaast ook een sitespecifiek onthaal en opleiding alvorens de nieuwe werknemers zelf in het magazijn aan de slag gaan. Een belangrijk deel van deze opleiding behelst het gebruikte orderpicksysteem (scanner of voice-picking). Daarnaast krijgt elke opstarter een coach toegewezen. Op deze manier heeft iedereen steeds een vast aanspreekpunt op de werkvloer bij vragen of problemen.

Magazijnier2

Werken bij Distrilog?
Bekijk hier onze vacatures

Distrilog 98

Werken bij Distrilog

Wil jij graag chauffeur, magazijnmedewerker, logistiek of transport bediende worden? Binnen Distrilog Group zijn we steeds op zoek naar gedreven medewerkers! Neem gerust een kijkje tussen onze vacatures.

Bekijk alle vacatures