Nieuwe samenwerking Total Raffinaderijhet resultaat van onze logistieke expertise en sociale aanpak

Op 1 september startte Distrilog Group als logistieke dienstverlener voor Total Raffinaderij Antwerpen. Distrilog zal zowel het centrale als het shutdown magazijn op TOTAL Raffinaderij Antwerpen uitbaten.


“De keuze voor een nieuwe partner werd  zowel vanuit logistiek als sociaal standpunt bekeken aangezien het welzijn van de 20 werknemers die de overstap zouden maken ons nauw aan het hart ligt. Enerzijds werden we  aangetrokken omwille van de specifieke expertise in outsourcing van logistieke activiteiten en de ervaring inzake logistiek. Anderzijds gaf de kijk op het menselijke aspect,  ondersteund  door enkele recente overnames Distrilog net dat extra voordeel.  Deze combinatie en de concrete logistieke vooruitzichten waren meer dan voldoende om voor Distrilog Group te kiezen als partner voor het  stroomlijnen van ons interne logistieke processen.”


Ons team zal bestaan uit 20 werknemers die gespreid over de twee magazijnen,  de voorziening van wisselstukken voor Total Raffinderij Antwerpen verzorgen. Na de uitbouw van Distrilog Group in het hinterland is dit de eerste aanwezigheid in de Haven van Antwerpen. Wij kijken dan ook uit naar deze nieuwe ervaring en onze verdere toekomstperspectieven. 

Zit u ook met een logistiek vraagstuk? Wij helpen u graag met het vinden van de oplossing.

Contacteer ons via +32 3 860 00 86 of info@distrilog.be

 

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+32 (0)3 897 19 90

Wij staan klaar
om u te helpen