Warehousing

Koppel warehousediensten aan transport of distributie bij Distrilog Group en maak van onze opslagplaatsen de krachtbron van uw marktstrategie.

Distrilog 141

Dienstverlening

Wilt u zich met uw bedrijf focussen op uw kerntaken en tegelijkertijd snel en accuraat reageren op de vragen van uw klanten en markt? Bij Distrilog Group kan u terecht voor de warehousingformule die het best past bij uw bedrijf en uw klanten. Zo kan de volledige fysieke en administratieve afhandeling voor inslag, opslag, behandeling en uitslag van uw goederen worden verzorgd.

Wanneer onze warehousingdiensten gekoppeld worden aan transport of distributie bij Distrilog Group, dan geniet u van alle voordelen die het werken met een enkele logistieke partner biedt:

  • één aanspreekpunt voor alle logistieke processen;
  • snelheid in communicatie en uitvoering;
  • integrale digitale opvolging van alle goederen, van afhaling over voorraad tot levering;
  • dezelfde kwaliteitsstandaard in alle onderdelen van het logistieke proces;
  • geen afhaalkosten, aangezien uw goederen vertrekken vanuit ons eigen magazijn.

Colli, paletten, promotiemateriaal, kwetsbare producten of ADR-goederen, alles wordt met de grootste zorg opgeslagen, behandeld en klaargemaakt voor uitgaand transport. Al onze medewerkers zijn goed getraind, flexibel en betrokken bij de wensen van onze klanten. De warehouses zelf hebben alle moderne faciliteiten: ze zijn voorzien van RF-technologie en staan voortdurend in verbinding met ons Warehouse Management System.

Strategische locaties

De Distrilog Group Warehouses liggen op strategisch logistieke plaatsen in de driehoek Gent-Antwerpen-Brussel. U kiest hoe u deze locaties inzet: als 'public warehouse', als 'dedicated warehouse', als 'cross-dock platform' of als 'vendor hub'.

Bij Distrilog Group kan u terecht voor de warehousingformule die het best past bij uw bedrijf en uw klanten

Inhouse Value Added Logistics

Distrilog Group beschikt over verschillende mogelijkheden om uw product in optimale omstandigheden naar de markt te brengen. Onze inhouse co-packing activiteiten worden beheerd in samenwerking met enkele maatwerkbedrijven. Dankzij onze Value Added Logistics draait u een gestandaardiseerde productie, maar kunt u de basisreferenties aanpassen wanneer dat voor de markt nodig is. Benieuwd naar meer?

Ontdek
onze cases

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons