• Home -
  • Cases -
  • Voorbereiding en levering van diepvriesgoederen

Voorbereiding en levering van diepvriesgoederen

Distrilog Group is verantwoordelijk voor de voorbereiding en belevering van diepvriesgoederen aan alle 189 Spar-winkels verspreid over heel België.

189, dat is het aantal winkels van Spar binnen België. Distrilog Group belevert deze met diepvriesproducten. Wij staan in voor de preparatie van de producten en de levering van de goederen op rolcontainers naar de supermarkten. Alle etenswaren die in de diepvriesafdeling van Spar te vinden zijn, worden aangeleverd vanuit ons diepvriesmagazijn te Londerzeel. Hier staan gemiddeld 2250 palletten in stock met ongeveer 625 verschillende artikelreferenties. Maandelijks worden er vanuit dit magazijn een 6000 à 7000 rolcontainers verzonden, goed voor 150.000 tot 200.000 colli’s.

Iedere Spar-winkel heeft een aantal vaste leverdagen. Die werden bepaald in samenspraak met de klant en zijn afhankelijk van de grootte van de desbetreffende winkel. De dag voor de levering ontvangt Distrilog de orders per winkel in de ochtend. Ons diepvriesmagazijn orderpickt deze bestellingen in rolcontainers en onze transportafdeling maakt op basis van de gevraagde volumes een uitleverplanning op en staat in voor de dagdagelijkse transporten naar de Spar-winkels.

Distrilog 382

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons