Expeditie

Ook voor containertransport dat aansluit bij opslag of distributie kan u terecht bij Distrilog Group.

IMG 3384

Dienstverlening

Containertransport wordt door Distrilog Group behandeld als een volwaardig onderdeel van de ketting ‘forwarding - traction - warehousing - distributie’. Met een 133-tal containerchassis kunnen wij containers afhalen in de haven of binnenhaven en naar één van onze logistieke centra voeren. Ook het laden en lossen van containers, een werk dat de nodige aandacht en expertise vraagt, kunt u aan Distrilog Group toevertrouwen zodat uw havenkades snel worden vrijgemaakt.

Onze transportexperts beschikken over een realtimecommunicatietool, een onmisbare lokale expertise en nemen alle documentatie uit handen. Dankzij ons AEO-certificaat voor douanevereenvoudiging en veiligheid beschikken we over enkele voordelen in het internationale handelsverkeer. Zo voldoen we aan een aantal veiligheidscriteria waardoor er bij grensoverschrijdende handel minder oponthoud is bij de landsgrenzen.

Onze transportexperts beschikken over een realtimecommunicatietool, een onmisbare lokale expertise en nemen alle documentatie uit handen.

Inlandterminals

Distrilog Group maakt voor zijn multimodaal transport optimaal gebruik van de inlandterminals TCT Willebroek, TTB Brussel en het Kluizendok in Gent. In 2020 werden maar liefst 85% van de 21.643 Distrilog-containers via deze manier aangeleverd. Door gebruik te maken van multimodaal transport vermijden we zowel grote wegenwerken als het bijhorende fileleed.

Benieuwd naar meer?

Ontdek onze cases

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons