• Home -
  • Cases -
  • Distriplus: ziekenhuis-, breeders- en boxleveringen en zoveel meer

Distriplus: ziekenhuis-, breeders- en boxleveringen en zoveel meer

Nestlé maakt gebruik van het volledige Distriplus transportpakket dat Distrilog Group aanbiedt. Dit zijn zowel volle vrachten, deelvrachten, gewone distributie alsook gespecialiseerde distributie.

De Distriplus-formule omvat speciale leveringen die aansluiten op de specifieke noden van de klant. Hierbij gaan we als extra service tot over de drempel en voorzien we ook meer tijd per levering. Wekelijks gaat het om een totaal van 200 zendingen die via de Distriplus-formule worden geleverd.

Voor Nestlé doen we de belevering van babyvoeding aan de ziekenhuizen. De klant geeft hierbij aan op welke afdeling er exact aangemeld moet worden, onze chauffeur voert de levering uit met een trolly in plaats van met een elektrische transpallet en neemt indien nodig de lift.

Ook de belevering van breeders – zoals hondenfokkers – neemt Distrilog Group op zich. Deze leverlocaties liggen vaak heel afgelegen en zijn moeilijk bereikbaar met de vrachtwagen. Voor deze leveringen gaan onze chauffeurs ter plaatse met een bestelwagen met laadbrug en stapelen ze de palletten af. Tot slot verzorgt Distrilog Group ook box-leveringen voor vertegenwoordigers. Onze chauffeur heeft dan de sleutel of de toegangscode van de “box” (meestal een garage) om die te openen en de levering erin achter te laten.

Voor Nestrade, onderdeel van de Nestlé Group, voert Distrilog Group ook de expeditie-activiteiten uit. Hiervoor doen we stockage, laden en versturen van containers naar verschillende landen. Onze experts zorgen voor het foutloze beheer en de organisatie van deze wereldwijde goederenstromen aan de hand van een realtimecommunicatietool en onmisbare lokale expertise. Sinds de Brexit neemt onze expeditieafdeling ook de volledige documentatie van de UK-flow op zich.

Naar retailklanten ten slotte verstuurt Distrilog Group voor Nestlé wekelijks gemiddeld 100 zendingen, met een volume dat schommelt tussen één pallet tot een volle vrachtwagen, uiteraard zo optimaal mogelijk gecombineerd met volumes van andere klanten die dezelfde retailers beleveren.

Distrilog 200

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons