Integrale logistiek voor een optimale supply chainDistrilog Group haalt meer rendement uit uw logistieke processen.

Distrilog Group schept grote meerwaarde voor klanten door alle onderdelen van de supply chain perfect op elkaar af te stemmen en waar mogelijk goederenstromen te consolideren.

Alle schakels van de logistieke ketting, optimaal op elkaar afgestemd
Distrilog Group zorgt met eigen middelen voor transport, opslag, behandeling en distributie van uw goederen. Deze totale controle over alle logistieke schakels geeft ons de mogelijkheid alle onderdelen van de supply chain optimaal op elkaar af te stemmen.

Knelpuntenanalyse
Elk project begint met een intensief onderzoek van de vragen en behoeften van onze klanten. We noteren hoe en wanneer de goederen hun eindbestemming moeten bereiken en stellen een knelpuntenrapport op. Op basis van deze analyse stelt Distrilog Group het ideale scenario voor, in functie van tijd en kosten. En we bieden alternatieven aan. Zo kan de klant kiezen welk scenario het best bij hem past.

Consolidatie van goederen en bestemmingen
Verschillende bedrijven leveren vaak goederen op dezelfde eindbestemming. Dat kan tot onnodige transporten en nodeloos ingewikkelde informatiestromen leiden. Waar mogelijk zoekt Distrilog Group naar logistieke oplossingen die tot een meer duurzame en geoptimaliseerde supply chain kunnen leiden. We steunen daarvoor op onze ervaring in verschillende sectoren en combineren schaalgrootte met persoonlijke dienstverlening.

Uw voordeel
Een geoptimaliseerde logistieke ketting zorgt in de eerste plaats voor minder transport. Dit is een aspect dat door onze klanten wordt gewaardeerd omwille van de financiële en operationele voordelen. Maar minder transport betekent ook minder belasting van het wegennet en het milieu. Daarnaast is een optimale supply chain ook efficiënt en duurzaam - criteria die steeds belangrijker worden in de relatie tussen bedrijven en hun klanten.
 


Wilt u weten hoe Distrilog Group meer rendement kan halen uit de logistieke processen van uw onderneming? Wij geven u graag informatie en advies op maat:  info@distrilog.be of +32 (0)3 860 00 86.

 

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+32 (0)3 897 19 90

Wij staan klaar
om u te helpen