• Home -
  • Cases -
  • Alle buitenmaatse goederen geleverd tot aan jouw achterdeur

Alle buitenmaatse goederen geleverd tot aan jouw achterdeur

Met behulp van een kooiaap of meeneemheftruck kan een lading makkelijk gelost of geladen worden op locatie, zo ook tot bij de klant thuis. Deze kleine heftruck wordt onder andere ingezet bij thuisleveringen voor Betonfabriek Coeck, specifiek voor goederen met afwijkende afmetingen.

Een kooiaap of meeneemheftruck is een kleine heftruck die achteraan de vrachtwagen wordt aangebracht en wordt meegenomen tijdens het transport. Met deze machine kunnen palletten – met bijvoorbeeld bouwmateriaal – geleverd worden tot aan de achterdeur van de klant.

De kooiaap is ideaal voor het laden en lossen van goederen die niet voldoen aan de standaardafmetingen van een doorsnee pallet. Ook kan levering met een kooiaap worden ingezet voor goederen waar voorzichtig mee omgesprongen dient te worden. Denk hierbij voornamelijk aan tegels, verf, bouwmateriaal en diverse tuinmeubilair. Met deze aangepaste leveringen op maat, kan de klant snel aan de slag in huis of tuin!

Kooiaap

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons