Informatietechnologie is het heden en de toekomst van logistiekMet de IT-oplossingen van Distrilog Group worden logistieke processen operationeel en strategisch op een hoger niveau gebracht.

Distrilog zet sterk in op informatietechnologie die transport, opslag en distributie van uw goederen stroomlijnt en verbetert.

Ordermanagement: 3 mogelijkheden

  • handmatige invoer (WOEI)
  • semi-geautomatiseerde invoer (met eventueel koppeling naar SAP-systemen)
  • volledig geautomatiseerde invoer (EDI)

Voordelen voor de klant:

  • ordermanagement op maat van de techniek en de middelen van de klant
  • optimaal overzicht en detail van goederen en goederenstromen
  • kwaliteitscontrole van goederenstromen, via rapportering, op korte en lange termijn
  • weinig of geen investeringen in nieuwe software door de klant (web-based applicaties)

TMS - Transport Management System
Al onze wagens beschikken over een boordcomputer met GPS die in verbinding staat met het Distrilog Transport Management System.

Zendingen kunnen in real-time worden gevolgd, door Distrilog Group en door de klanten. Het leveringsbewijs wordt afgetekend en onmiddellijk optisch gearchiveerd. Dit document kan vanaf de volgende dag worden geconsulteerd en gedownload.

CAL WMS - Warehouse Management System
CAL WMS bij Distrilog Group is een schaalbaar WMS dat aangepast wordt aan de klant: geen onnodige toeters en bellen voor eenvoudige opdrachten, volledige functionaliteit voor complexe goederenstromen.

CAL WMS is een client-servertoepassing die kan gekoppeld worden aan diverse platformen en softwaresystemen (ERP, TMS) door API's en UPI's.

Barcodescanning
Barcodering is de technologische oplossing bij uitstek om vertraging en verlies te voorkomen. Distrilog Group geeft klanten de mogelijkheid om goederen nog voor het laden te voorzien van barcodelabels. Zo worden ze perfect traceer- en controleerbaar.
 


Wilt u meer weten over de IT-oplossingen van Distrilog Group? Wij geven u graag informatie en advies op maat: info@distrilog.be of +32 (0)3 860 00 86.

 

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+32 (0)3 897 19 90

Wij staan klaar
om u te helpen