Petcare

Petcare is voor Distrilog Group een strategisch segment waarbij we een aangepaste service leveren naargelang product en afnemer.

144652329 451534319220402 1676005462451410718 n

Dagelijks behandelen onze medewerkers gemiddeld 1.300 palletten gerelateerd aan de boeiende huisdierenmarkt. Onze eerste stappen in deze sector namen we reeds een lange tijd geleden dankzij onze focussector, de doe-het-zelf markt. Gezien de gezamenlijke afnemers bleek dit een logische uitbreiding. Petcare is echter snel uitgegroeid tot een eigen segment met meerdere partijen die op ons vertrouwen. Zij maken gebruik van onze diensten die afgestemd zijn op de grote verscheidenheid van afnemers én producttypes.

Kenmerken

Zowel orderpreparatie als het opbouwen van displays vindt plaats binnen de muren van onze sites. De uitlevering van de goederen voorzien we geconsolideerd met het bestaande volume naar dezelfde winkelpunten. Bovendien voorzien we ook een servicelevering tot over de drempel, voor onder andere fokkers, dierenartsen en/of dierenklinieken. Dankzij onze interne expertise, middelen en marktkennis kan Distrilog ook perfect een hoger volume aan bij het verwerken van seizoensartikelen.

Cross-docking

Daarenboven is het ook mogelijk om kleine, snel transporteerbare goederen rechtstreeks op te halen bij de leverancier en simpelweg bij de geplande leveringen aan de winkelpunten te voegen. Dit doen we via een scanningprocedure en door gebruik te maken van een zogenaamd cross-dockingplatform.

Voor foutloze internationale goederenstromen vertrouwen we dan weer op onze interne expeditie afdeling. Onze transportexperts beschikken over een realtimecommunicatietool, een onmisbare lokale expertise en nemen alle documentatie uit handen. We bezorgen uw goederen steeds voorzien van de correcte vrachtdocumenten zodat uw voorraad continu op peil gehouden wordt.

Met andere woorden: bij Distrilog Group kan u rekenen op een aangepaste service naargelang uw product, de afnemer en de gewenste activiteiten.

Bekijk hier enkele van onze cases

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons