• Home -
  • Cases -
  • Intercompany transport België

Intercompany transport België

Distrilog Group schept grote meerwaarde voor klanten door alle onderdelen van de supply chain perfect op elkaar af te stemmen en waar mogelijk goederenstromen te consolideren. Zo ook voor Arvesta, de grootste full service partner van boer en tuinder met een netwerk van 250 Aveve-winkels.

Séquence010573

Het Belgische Arvesta, huis van meer dan 40 sterke merken waaronder ook Aveve, is actief in veevoeding, land- en tuinbouw, bloem, machines en retail met haar 250 Aveve-winkels. Voor een vlotte goederenstroom beschikt Arvesta, naast een eigen centraal klimaatpositief logistiek centrum te Wilsele, over trouwe partners zoals Distrilog Group. Zo verzorgen we de trajecten van de verschillende productievestigingen van Arvesta naar ons eigen magazijn waar de goederen gestockeerd worden. Op vraag van Arvesta leveren we deze goederen uit naar hun klanten.

Distrilog behandelt daarnaast ook het transport van en naar Arvesta’s logistieke centrum én het onderlinge verkeer tussen de verschillende productievestigingen, ook wel het intercompany transport genoemd.

Benieuwd wat Distrilog Group voor jou kan betekenen? Neem contact op met onze transportexperts via sales@distrilog.be voor meer informatie.

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons