Industry

Al jaren is Distrilog Group onderdeel van de logistieke oplossing voor enkele toonaangevende industriële ondernemingen.

Distrilog 479

Benieuwd naar onze industriële klanten en wat wij zoal voor hen betekenen? De duurzame samenwerkingen waarvan Distrilog Group deel uitmaakt kunnen verschillende vormen aannemen:

  • grote productie-eenheden: out-of-production logistiek, inclusief het uitvoeren van internationale klantenorders;
  • JIT shuttle service met eigen wagens tussen fabriek en het Distrilog distributiecentrum;
  • flexibele stockage, ook van buitenmaatse goederen zoals motoren, pompen, compressoren, etc;
  • importeurs van afgewerkte producten: geconditioneerde opslag en distributie voor de Benelux markt.
  • inslag, quality control en opslag vanuit internationale leveranciers: full pallets, uitsorteren mixed pallets, serie nummer management. In sommige gevallen verzorgt Distrilog ook de aanpassing van het product aan de Europese markt, voeren wij een pre-assemblage uit, etc.;
  • Europese productie- en distributiedraaischijven: outbound transport, maar ook het klaarmaken van complexe containerladingen JIT, inclusief containerstuffing en de bijhorende douane verplichtingen;
  • enzovoort.

Voor deze klanten biedt Distrilog Group haar diensten zowel aan binnen de eigen infrastructuur, als on-site bij de klant. Het hoofddoel daarbij blijft het ‘ontzorgen’ van de klant, en dit op een kostefficiënte, veilige en flexibele manier. Samen zoeken we naar de meest optimale toegevoegde waarde, en die kan zowel uit standaardoplossingen als uit maatwerk bestaan. Dat we daarbij een totaalpakket ter beschikking kunnen stellen – transport, distributie, inslag en uitslag, stockage, co-packing – wordt dan ook sterk gewaardeerd door onze klanten.

Bekijk hier enkele van onze cases

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons