Binnen 24 uur overal in de BeneluxVandaag geladen, morgen bij uw klant. Overal in de Benelux. Elke dag opnieuw.

Distrilog Group beschikt over 2 grote logistieke hubs in België. Door de spreiding van onze hubs bevinden uw goederen zich altijd in de buurt van een afhaalpunt en kunnen ze  opgehaald, behandeld, opgeslagen en verdeeld worden op de meest kostenefficiënte manier.

De volgende ochtend al op de eindbestemming

Distrilog Group is oprichtend partner van DHB (Distributie Holland-België). Via DHB wisselt Distrilog uw goederen ‘s nachts uit tussen verschillende locaties in België, Nederland en Luxemburg. Die uitwisseling gebeurt snel en accuraat, via eigen cross-dock operaties en met eigen wagens, zonder centrale overslag.
Omdat onze logistieke locaties strategisch verspreid liggen over de hele Benelux, zijn uw goederen de volgende ochtend al dicht in de buurt van hun eindbestemming. Minder dan 24 uur na het vertrek.

Minder kilometers - meer rendement

Distributie en warehousing van Distrilog Group zorgen voor meer logistieke kracht met minder vrachtwagens, minder kilometers en dus meer rendement.
Dat is goed voor het milieu. Want minder transport betekent minder CO2. En het is ook goed voor u. Want als Distrilog Group minder kilometers combineert met meer logistiek, dan merkt u dat in de eerste plaats aan de optimale beheersing van uw distributiekosten!
 


Wilt u weten hoeveel kilometers Distrilog Group kan besparen voor uw bedrijf?

Concteer ons via:  info@distrilog.be

Voor meer informatie over onze distributiemogelijkheden op Benelux-niveau kunt u ook terecht op www.dhb-logistiek.com
 

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+32 (0)3 897 19 90

Wij staan klaar
om u te helpen