• Home -
  • Cases -
  • Binnen 24u in de hele Benelux

Binnen 24u in de hele Benelux

Distrilog Group is oprichtend partner van DHB – Distributie Holland België – en maakt zo deel uit van een slim en fijnmazig distributienetwerk in de hele Benelux.

Image1

Samen met de logistieke partners De Graaf (NL), Thijs (NL), Tielbeke (NL), Wesseling (NL) en Charlier (LU) – stuk voor stuk familiebedrijven – bundelde Distrilog Group in 2009 de krachten. Aan de hand van een sterke geografische inplantingspolitiek, betrokken werknemers, moderne technologie en een breed palet aan diensten bieden we met DHB aan elke klant de kracht van een Benelux-onderneming met de service van een familiebedrijf.

Deze unieke samenwerking garandeert dat elke zending binnen 24 uur ter bestemming komt. En dat overal in de Benelux. Deze schaalgrootte en de consolidatie van transporten draagt bovendien bij aan ons streven naar een duurzamere logistiek met minder kilometers en minder CO₂.

Meer informatie over DHB en de verschillende partnerondernemingen vind je via www.dhb-logistiek.com.

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons