Vernieuwing rollend materieel

18-06-2021

De wereld van transport en logistiek staat nooit stil. Ook Distrilog Group blijft in beweging en investeert onder andere in zijn rollend materieel.

RM08

Begin mei kreeg onze site in de Weverstraat 34 te Londerzeel een levering van 39 stuks nieuw rollend materieel van Toyota Material Handling. Deze toestellen zijn uitgerust met de Toyota I_Site-toepassing. Hiermee kunnen verschillende gegevens, waaronder de inzet van de vloot, de oplaadtijden en eventuele schadedetectie online opgevolgd worden.

Met deze aankoop vernieuwt Distrilog Group een eerste deel van zijn rollend materieel. We investeren hiermee bovendien in de nieuwste technieken, de veiligheid en een goede service voor onze klanten. Het blijft echter niet bij deze ene investering want binnenkort worden er nog 180 nieuwe Crown-toestellen verwacht. Binnenkort meer hierover!

De samenwerking tussen Toyota Material Handling Belgium en Distrilog Group? Daar ontdek je alles over in onderstaande video.

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons