Opening uitbreiding depot Olen

29-11-2021

Een jaar hebben we erop gewacht, maar nu is het eindelijk zover. De uitbreiding aan ons depot te Olen is voor geopend verklaard!

211122 3 1

In 2013 streek Distrilog Group neer in de Kempense regio met een magazijn en bijhorende crossdocking hub. En nu mag 2021 toegevoegd worden als nieuwe mijlpaal op onze tijdlijn: het depot kreeg dit jaar namelijk een forse uitbreiding.

In januari 2021 startten de grondwerken voor de uitbreiding van het magazijn aan de Hagelberg 12 te Olen, nabij Geel. Een nieuwbouw die 9.000 m² extra vloeroppervlakte en 7.000 nieuwe palletplaatsen telt. Bovendien creëerden we 28 additionele laadkades ter ondersteuning van de huidige crossdocking hub. Zo komt het totaal aantal poorten van onze site in Olen op maar liefst 44.

Het nieuwe gedeelte wordt na opening meteen in gebruik genomen voor stockage en distributie. Een nieuwigheid is dat iedere distributiewagen een vaste kaai zal toegewezen krijgen. Zo plaatsen onze chauffeurs hun wagen in het vervolg ’s avonds aan de kaai en kunnen zij ’s ochtend meteen opnieuw vertrekken met hun – door de nachtploeg gevulde – distributiewagen. Van service gesproken!

211122 2
Vooruitblik 2021 Olen 3

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons