Opening depot Charleroi

16-03-2021

Distrilog Group opent zijn eerste Waalse depot in Jumet

2020 Aug4 Asset photographs 1057 1

Het eerste Waalse depot is een feit! Op 1 april neemt Distrilog Group een logistiek magazijn in Jumet in gebruik. Dit wordt zowel een nieuwe hub voor onze distributie, als een conventioneel magazijn voor logistieke klanten. Met deze opening wensen we onze klanten in de regio Bergen-Charleroi, en bij uitbreiding het gehele zuidelijke deel van België, van een nog betere service te kunnen voorzien. Daarnaast geeft dit depot de mogelijkheid om lokale spelers een logistieke oplossing aan te bieden.

Het depot is gelegen naast de luchthaven van Charleroi en op 5 minuten van de autosnelwegen E420 (Brussel – Frankrijk) en E42 (Bergen – Namen – Luik). De binnenhaven van La Louvière (verbonden met Brussel, Willebroek en Antwerpen) bevindt zich op 20 kilometer van de nieuwe site. Het magazijn telt 16 loskades, is 11 meter hoog en beschikt over een mezzanine en de bijhorende mogelijkheden om Value Added Services te organiseren.

Interesse om dit depot samen met ons te vullen? Neem contact op via sales@distrilog.be

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons