Duurzame Groei is Teamwork

13-06-2024

Donderdag 6 juni 2024 organiseerde Distrilog een exclusief klantenevent rond duurzame groei. Op het grasperk voor het hoofdgebouw te Breendonk werd een grote tent opgezet om de 75 genodigden te ontvangen. Het werd een inspirerende avond rond duurzaamheid, de hieraan verbonden uitdagingen en al zijn mogelijke oplossingen.

Distrilog By Fredography Full 51 min

Wannes Libbrecht (Encon) verduidelijkte het belang van CSRD-rapportering en Peter Thienpont van Volvo Trucks Belux ging door over verschillende duurzame transportoplossingen. Thomas Vercammen van Toyota Material Handling gaf meer informatie over de voordelen en toekomst van automatisatie in de logistiek en onze eigen CEO Philip Salaerts benoemde tot slot de uitdagingen, realisaties en toekomstperspectieven die Distrilog ambieert wat betreft duurzaamheid.

Na de presentaties volgde een dubbele mogelijkheid voor de aanwezigen: ze konden een rondleiding volgen doorheen het automatisatie-project in Breendonk en daarna meerijden in een van onze Elektrische Trucks.

Genietende van een lekker hapje en drankje konden de klanten napraten over hetgeen ze gezien en gehoord hadden gedurende heel de avond. Iedereen ging nadien huiswaarts met nieuwe, duurzame ideeën en inzichten.

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons