Distrilog Voetbaltornooi 2024

13-06-2024

Op zaterdag 8 juni organiseerde Distrilog naar jaarlijkse gewoonte zijn voetbaltornooi op de Wilrijkse Pleinen. Rond 12u begonnen de 8 ingeschreven ploegen aan hun eerste wedstrijden onder een warm middagzonnetje.

Image00052

Na 3 matches voor elke ploeg in de poulefase was het meteen tijd voor de halve finales. FC K.A.C., FC Real, FC Distrilona & FC Cargovil streden om een plaats in de finale. Daarnaast werd er ook nog voor de 5e en 7e plaats gespeeld tussen FC Bayer Neverlusen, FC W17, Spartak Mars en Breendonk United.

Na een mooie comeback in de finale won FC K.A.C. met 7-5 van FC Real. In de strijd om de 3e plaats haalde FC Cargovil het van FC Distrilona, de winnaars van vorig jaar. Om 16u werd het tornooi afgesloten met een douche en drankje, zonder gekwetsten. Bedankt aan alle supporters en vrijwilligers die van dit tornooi een succes maakten, en alvast tot volgend jaar!

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons