• Home -
  • Nieuws -
  • Distrilog neemt eerste DAF XD van België in gebruik

Distrilog neemt eerste DAF XD van België in gebruik

07-11-2022

De vloot van Distrilog Group wordt wederom uitgebreid, en hoe! Met de aankoop van vijf XD’s van DAF Trucks Belgium investeert ons familiebedrijf volop in veiligheid en vernieuwing.

Key handover Distrilog XD

Op het vlak van veiligheid heeft deze nieuwe wagen enkele belangrijke troeven. Zo is de XD voorzien van volledige rij- en bochtverlichting in LED en een direct zicht dankzij de diep doorlopende voorruit en de laag uitgesneden zijruiten. In het bijrijdersportier is een extra ruit aangebracht ter voorkoming van de dode hoek. Bovendien is de vrachtwagen ook nog uitgerust met City Turn Assist, een vision dashboard voor een ongeëvenaard zichtbereik en DAF Corner View. Deze laatste is een camera die niet minder dan 285 graden zicht biedt rondom de cabine aan bijrijderszijde.

Daarnaast zijn de vrachtwagens voorzien van een dagcabine met ruime opbergruimte en een gesloten opbouw met laadklep. Dankzij de zeer lage cabinepositie, de geveerde chauffeursstoel en de twee ergonomisch geplaatste opstaptreden is het instappen toonaangevend. De vloer in de laadruimte is behandeld met geluidsarme Vlamygrip voor het gemakkelijk verplaatsen van de lading.

Philip Salaerts, CEO van Distrilog, ging de sleutels van de eerste DAF XD vrachtwagen zelf in ontvangst nemen bij dealer Aerts Trucks.

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons