• Home -
  • Nieuws -
  • Distrilog Group behandelt een ruime waaier aan e-commerce activiteiten

Distrilog Group behandelt een ruime waaier aan e-commerce activiteiten

23-02-2021

Deze week verscheen er een bijdrage van Distrilog Group in de E-Commerce special van FOKUS – de bijlage bij De Standaard – over onze brede waaier aan e-commerce activiteiten.

FOKUS De Standaard 22 02 21 1

E-commerce, dat is een vak apart. Dankzij een fijnmazige distributie en logistiek op maat van de klant levert Distrilog Group een integrale oplossing en sterke service op het vlak van e-commerceleveringen. En dat voor diverse sectoren zoals verse voeding, petcare en de ruime doe-het-zelfsector.

Als consument staan we er niet vaak bij stil, maar welke weg hebben online bestelde producten afgelegd vooraleer ze aan je voordeur worden geleverd? Wel, er is heel wat expertise nodig om jouw favoriete producten tijdig en wel te bezorgen en tegelijkertijd alle veiligheidsnormen na te leven. Vooral wanneer het gaat om voedingsproducten en “uglies”, goederen die niet voldoen aan de standaardafmeting van een doorsnee pallet. Een uitdaging waar Distrilog Group perfect weet mee om te gaan.

Meer lezen? Dat kan via
https://issuu.com/smartmediabelgium/docs/fokusecommerce_feb2021/5

#FokusEcommerce #printbysmartmediaagency

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons