Dankuwel!

09-03-2022

30 jaar Distrilog Group? Dit kan alleen maar dankzij onze klanten. Sinds 1991, mogen we samenwerken met kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Zij kozen elk voor Distrilog als partner voor een specifieke dienst of een end-to-end-oplossing. Als familiebedrijf zetten we sterk in op een duurzaam en langdurig samenwerkingsverband op maat van de klant.

Onze partners Tom&Co, Castrol en Jacobs Douwe Egberts verlengden en bouwden in 2021 de samenwerking met Distrilog Group verder uit. We geven hen graag het woord.

Tom&Co
Warehousing, transport, e-commerce
Sinds 2014 klant van Distrilog

“Bij Tom&Co hechten we veel waarde aan sterke, langdurige partnerships. Bij alles wat we doen, staan service en kwaliteit centraal. Die twee waarden helpen ons om de missie van Tom&Co waar te maken: huisdieren en hun familie blij maken. Ons uitgebreide netwerk en ruime assortiment brengen heel wat logistieke uitdagingen met zich mee op het vlak van magazijnopslag en distributie (BELUX & FR). Maar in Distrilog Group hebben we een veelzijdige partner gevonden die perfect inspeelt op onze groeiende behoeften en die met ons mee op zoek gaat naar manieren om onze klanten nog beter te bedienen. Met hun hulp kunnen we nog beter presteren. Onlangs hebben we onze samenwerking, die gekenmerkt wordt door open communicatie, naar een nieuw niveau getild door te verhuizen naar een future-proof magazijn waar we onze e-commerceactiviteiten verder kunnen uitwerken. Die verhuizing was een hele opdracht, maar zelfs tijdens dat hele proces heeft Distrilog Group haar uitmuntende reputatie eer aangedaan.”

– Katrien Janssens, Chief Financial Officer

Castrol
Warehousing, shuttlevervoer, distributie
Sinds 2016 klant van Distrilog

“Het verhaal van Castrol en Distrilog begon al begin 2016. Onlangs hebben we ons contract voor warehousing in een van onze belangrijkste distributiecentra van Europa en voor secundaire transportdiensten in de Benelux verlengd tot het einde van het eerste kwartaal van 2024. Als exportbedrijf levert Distrilog niet alleen de topservice die voor ons broodnodig is om tegemoet te komen aan de noden van onze klanten in Europa en elders in de wereld. Ze zijn voor ons ook een echte strategische en betrouwbare zakenpartner met dezelfde duurzaamheidsdoelstellingen. Distrilog speelt altijd met plezier in op wat Castrol nodig heeft en gaat erg flexibel om met de verschillende projecten die ons bedrijf aandraagt. In naam van het team bij Castrol bedank ik iedereen bij Distrilog voor alles wat ze al voor ons hebben betekend. Gefeliciteerd met jullie dertigste verjaardag!”

– Zeynep Kolcuoglu, Hub Manager West, C&P Castrol-Supply

Jacobs Douwe Egberts
Warehousing, distributie
Sinds 2014 klant van Distrilog

“Distrilog is een betrouwbare logistieke partner voor JDE. We maken gebruik van hun eerlijk geprijsde standaarddiensten en volgen die dienstverlening van dichtbij op. Daarnaast hebben we samen met Distrilog meer op maat gemaakte oplossingen ontwikkeld, met tevreden klanten als resultaat. Voor de komende jaren hebben we samen een ambitieus pad uitgestippeld. Onze doelstellingen: innovatieve oplossingen uitwerken, voortdurend verbeteren, efficiënter worden en onze impact op het milieu stap voor stap inperken.”

– Pepijn Raes, Supply Chain Manager BeLux

Handjes

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons