• Home -
  • Nieuws -
  • Autonomous Warehouse van de toekomst

Autonomous Warehouse van de toekomst

23-04-2021

360° opnames in magazijn

IMG 20210422 122006 5

Distrilog Group kreeg deze week bezoek van een team van Log!Ville. Dit is het toekomstige state-of-the-art belevings- en demonstratiecentrum van VIL, het Vlaams Instituut voor de Logistiek. Het richt zich op logistieke professionals die nauw betrokken zijn bij innovatiemanagement. Log!Ville zal bestaan uit een digitale belevingsruimte en een aanpalende demonstratiehub vol innovatieve technologieën en concepten.

Voor de aankleding van de virtuele belevingsruimte, die focust op logistieke trends en de bezoekers laat kennismaken met de logistieke sector van morgen, deed Log!Ville onder meer beroep op Distrilog. Een cameraploeg kwam 360 graden opnames maken tijdens de logistieke operaties in BDK, onze site gelegen langs de A12 in Willebroek.

De bij ons gemaakte beelden worden vervolgens bewerkt met futuristische innovaties. Door middel van een Virtual Reality-bril zullen de bezoekers van Log!Ville op een interactieve manier het Autonomous Warehouse van de toekomst ontdekken, en ook een kijkje kunnen nemen in ons Distrilog-magazijn.

Ook benieuwd naar het resultaat? Log!Ville opent in september 2021 de deuren in Niel. Je ontdekt er meer over via www.logiville.be

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons