Magazijn vlakbij de fabriek

Voor onze klant Castrol biedt Distrilog Group bijna een volledige service. Dit geeft hen het voordeel om één contactpersoon te hebben voor de gehele logistieke keten na productie.

Distrilog Group werkt sinds 2016 voor Castrol en bouwde voor deze samenwerking een nieuw warehouse op amper drie kilometer afstand van de fabriek. Dit warehouse werd in 2019 uitgebreid tot een totale oppervlakte van 32.000m².

Als logistieke dienstverlener staat Distrilog Group dag en nacht klaar om de afvoer van producten van de fabriek naar ons warehouse te verzorgen. Na een tijdelijke opslag in diverse gevarengoed- en temperatuurzones wordt een aanzienlijk gedeelte van deze goederen geëxporteerd naar heel de wereld. Dit gebeurt via de lading van zeecontainers die door onze transportafdeling naar diverse havens wordt gebracht.

Fijnmazige picking en labeling

Daarnaast fungeert het magazijn ook als een RDC waarbij fijnmazige picking op kartonniveau wordt uitgevoerd naar diverse Europese landen. Na picking – maar nog voor het laden – worden veel goederen nog last minute gecustomized door de juiste labels van het bewuste land aan te brengen. Dit gebeurt in samenwerking met diverse maatwerkbedrijven die inhouse opdrachten uitvoeren onder de verantwoordelijkheid van Distrilog Group. Zo verschaft Distrilog Group samen met hen werk aan mindervalide mensen.

Tot slot verzorgt de transportafdeling van Distrilog de volledige distributie in de Benelux, en dit tot op detailhandel niveau. Uiteraard worden al deze informatiestromen via EDI geïnterfacet tussen beide partijen, daarnaast kan de klant de voortgang van elke zending zowel in het warehouse als op transport online volgen.

Contacteer ons team voor een samenwerking of oplossing op maat

Bij Distrilog Group houden we graag rekening met de wensen en noden van de klant, daarom zoeken we graag mee naar de beste oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons