Meer tevreden klanten met de juiste warehouse formuleMet warehousing van Distrilog Group reageert u snel en accuraat op de vragen van uw klanten.

Veel meer dan een klassieke opslagplaats is een modern warehouse de motor van uw marktstrategie. Bij Distrilog Group kunt u terecht voor de warehousingformule die het best past bij uw bedrijf en uw klanten.

Warehousing op maat
U kiest hoe u de locaties van Distrilog Group inzet: als 'public warehouse', als 'dedicated warehouse', als 'cross-dock platform' of als 'vendor hub'.

Colli, paletten, promotiemateriaal, kwetsbare producten, ADR-goederen..., alles wordt met de grootste zorg opgeslagen, behandeld en klaargemaakt voor uitgaand transport.

Al onze medewerkers zijn goed getraind, flexibel en betrokken bij de wensen van onze klanten. De warehouses zelf hebben alle moderne faciliteiten: ze zijn voorzien van RF-technologie en staan voortdurend in verbinding met ons Warehouse Management System.

Focus op uw markt
Besteed uw warehousing uit aan een specialist als Distrilog Group. Uw bedrijf focust zich op zijn kerncompetenties en verlicht zijn investeringen. Dankzij de strategische flexibiliteit van Distrilog Group Warehousing reageert u sneller op de vragen van uw markt, zonder extra belasting van uw eigen structuur.
 


Hebt u vragen over een specifiek warehousingproces of wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen over onze mogelijkheden? Distrilog Group helpt u graag verder: info@distrilog.be of +32(0)3 860 00 86.

 

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+32 (0)3 897 19 90

Wij staan klaar
om u te helpen