Hoe Distrilog Group er voor zorgt dat uw zendingen altijd goed aankomenEen modern wagenpark, multifunctionele chauffeurs en heldere communicatie.

Een modern wagenpark
Het wagenpark van Distrilog Group telt meer dan 440 rollende eenheden. Om een hoge betrouwbaarheid te garanderen wordt regelmatig geïnvesteerd in nieuw materieel. Dat heeft uiteraard ook een gunstig effect op het verbruik en de CO2-uitstoot.

  • bakwagens (regionaal stukgoedtransport)
  • wendbare city-opleggers (regionaal transport, binnensteden)
  • distributietrailers (Beneluxtransport)
  • gespecialiseerd transport (ADR, kwetsbare goederen,...)
  • containerchassis

Goed opgeleide en gemotiveerde chauffeurs
Door de dagelijkse leveringen komen de chauffeurs van Distrilog Group vaker met uw klanten in contact dan uw eigen commerciële krachten. Maar u kunt op beide oren slapen: onze chauffeurs doen meer dan een vrachtwagen besturen. Ze zijn goed getraind in alle aspecten van hun vak, worden correct verloond, voelen zich betrokken bij hun werk en spreken de taal van hun leveringsgebied.

Heldere communicatie
Al onze wagens zijn uitgerust met GPS en Track- & Trace-systemen. De diensten Klantenservice en Planning communiceren rechtstreeks en helder, zodat elke klant de persoonlijke service krijgt die hij verdient. Web-based informatiesystemen zorgen ervoor dat alle klanten online over alle informatie beschikken. Altijd en overal.

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+32 (0)3 897 19 90

Wij staan klaar
om u te helpen