ReferentiesEen overzicht van focussectoren.

Kleine, middelgrote en grote ondernemingen kunnen bij Distrilog Group terecht voor een specifieke dienst of voor een ‘end-to-end’ oplossing. Elke vraag krijgt een antwoord op maat.

Hieronder vindt u een beknopt overzicht van verschillende sectoren waarmee Distrilog Group uitgebreide ervaring heeft opgedaan.

Do-It-Yourself
Door een sterke aanwezigheid in DIY kan Distrilog Group de goederenstromen van grote en kleine leveranciers consolideren om tijds- en kostenwinst te realiseren bij levering aan de retailers.

Retaildistributie
Distrilog Group heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de warehousing en distributie van Fast Moving Consumer Goods naar de grootdistributie. Omdat de seizoensinvloeden in DIY en FMC elkaar uitvlakken, en Distrilog Group erg actief is in beide, zijn deze sectoren complementair aan elkaar. Dankzij onze expertise en schaalgrootte kunnen de leveranciers van de F1 sector die met Distrilog Group samenwerken, makkelijker inspelen op de specifieke eisen van deze sector. 

Automotive
Distrilog Group geniet het vertrouwen van verschillende A-merken in de automotive sector. Van olievat tot slotontvriezer, Distrilog Group heeft de gepaste logistieke oplossing. 

Promotiemateriaal
Distrilog Group ondersteunt verschillende klanten in de financiële en de pharmaceutische sector bij hun promotieactiviteiten. Display-opbouw, gadgets voor lanceringen, samenstelling van productfiches voor verkopers - Distrilog Group verzorgt de samenstelling, opvolging en levering tot in de details.

Beverages
Dankzij een fijnmazige distributie en logistiek op maat van de klant levert Distrilog Group een sterke service aan de biersector, zowel voor internationale spelers als voor ambachtelijke brouwers. Ook voor retourlogistiek rekenen de klanten uit deze focussector op Distrilog Group.

Electro
Met de combinatie van verschillende opslagformules, een verfijnd stockbeheer, ervaren werknemers en kennis van de sector beheert Distrilog Group de logistiek van hoogwaardige electrogoederen. Onze one-stop-shop-oplossingen in eigen beheer maken het mogelijk de volledige logistieke stroom uit te voeren en te volgen, van ophaling tot eindklant.    

ADR
De ideale oplossing voor klanten die zelf niet beschikken over opslagmogelijkheden voor gevaarlijke stoffen. Met aansluitende dienstverlening, zoals behandeling, transport en distributie.

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+32 (0)3 897 19 90

Wij staan klaar
om u te helpen