Verderzetting duurzame strategie in 2015door in dienst nemen LNG vrachtwagen

De aankoop van een Iveco Stralis LNG Natural Power, een door gas aangedreven vrachtwagen, is een  logische volgende stap binnen Distrilog haar strategie.  Het ecologische voordeel staat buiten kijf, maar de grote investering en een gebrek aan ondersteunende infrastructuur blijven tot op vandaag pijnpunten.

Als pionier ziet Distrilog deze stap als een verdere optimalisatie en een mogelijkheid om uit eerste hand de economische haalbaarheid te bepalen. In tegenstelling tot andere initiatieven zal deze wagen niet ingezet worden op een specifiek traject, maar volledig geïntegreerd worden in de vloot. 


“Onze nieuwsgierigheid naar de resultaten is groot net zoals de hoop voor toekomstige toepassingen voor deze technologie. We kijken steeds verder dan de mogelijkheden vandaag en moedigen onze klanten dan ook aan om de dialoog te openen. De optimale situatie is vaak het resultaat van een goede samenwerking.”


Simultaan met de aflevering van de nieuwe wagen, lanceren wij ook een additioneel logo om onze duurzame initiatieven uit te lichten. 

Toekomst
Als lid van Powering Logistics 2020, een projectgroep onder leiding van VIL, kijkt Distrilog Group naar alle methodes van alternatieve aandrijving.  Samen met lokale besturen, verladers en collega’s  wil Distrilog mee bepalen welke alternatieven op lange termijn haalbaar zijn. 


Ook nieuwsgierig naar de voordelen van onze duurzame strategie en/of LNG? Neem dan contact op met Bryan Beutels,
via email bryan.beutels@distrilog.be of bel +32 3 860 00 88

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+32 (0)3 897 19 90

Wij staan klaar
om u te helpen