Distrilog Group behaalt Lean & Green Awarden bevestigt hiermee de toewijding aan een groenere toekomst

Op dinsdag, 16 december 2014, heeft Distrilog, als één van toonaangevende logistieke bedrijven de Lean & Green award ontvangen.  Deze award wordt uitgereikt aan bedrijven die voorloper zijn op het gebied van logistieke duurzaamheid. Provinciegouverneur Cathy Berx reikte deze award uit.

Om de award te behalen moeten bedrijven de CO2-emissies van hun logistieke activiteiten gedetailleerd in kaart brengen en een diepgaand plan van aanpak uitwerken om het verbruik en daarmee de CO2 met minimaal 20% te verminderen. Distrilog haar plan van aanpak werd door de Vrije Universiteit Brussel bekroond met grootste onderscheiding.

Binnen Distrilog Group is duurzame logistiek al jaren een speerpunt.  Een schoon wagenpark, continue opleiding van onze chauffeurs, vertrekken vanuit een BREEAM distributiecentrum zijn een essentieel onderdeel van onze bedrijfscultuur.  Een bedrijfscultuur met echte familiewaarden.  De Lean & Green award sluit hier mooi op aan.

Wilt u meer informatie over Lean & Green bij Distrilog Group? Neem dan contact op met Michel Beyens, via email michel.beyens@distrilog.be of bel +32 3 897 19 73

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+32 (0)3 897 19 90

Wij staan klaar
om u te helpen